Eyüpsultan Belediyesi, Muharrem Ayı aşure

Eyüpsultan Belediyesi’nin, Başkan Deniz Köken’in katılımıyla düzenlediğe aşure ikramları büyük ilgi gördü.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Kemerburgaz Meydanı ve Güzeltepe Mahallesi’nde aşure dağıtımı yapan Belediye, bugün de (16 Eylül Pazartesi) Fahri Korutürk Caddesi esnafına aşure ikramında bulundu.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, esnafları dolaşarak hem aşure dağıttı hem de sohbet etti. Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği program, Alibeyköy Meydanı ve Yeşilpınar Mahallesi’nde devam etti.

Başkan Deniz Köken, Alibeyköy Meydanı’nda kazanla pişen aşureyi sıcak sıcak ikram etti. Yeşilpınar Mahallesi Pazartesi pazarı yanında yapılan programa vatandaşlar yine yoğun ilgi gösterdi.

Eyüpsultan Belediyesi bu sene Muharrem ayında toplam ilçede 14 bin aşure dağıtımı gerçekleştirdi.