Eyüpsultan Belediyesi'nden muhteşem 23 Nisan kutlamaları

Eyüpsultan Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuklar için birbirinden coşkulu bir dizi etkinlik düzenledi.

Çocuklar, düzenlenen etkinliklerde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı dolu dolu yaşadılar, doyasıya eğlendiler.

Etkinlikler Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in katılımıyla Osmanlı Park’ta başladı.

Burada düzenlenen Çocuk Şenliği’nde sanat atölyeleri kuruldu, şişme oyun gruplarından oyun alanları oluşturuldu. Çocuklar kendileri için kurulan oyun alanları ve sanat atölyelerinde gönüllerince eğlendiler, eğitici aktivitelere katıldılar.

Ayrıca yine Osmanlı Park’ta çocuklar için patlamış mısır, pamuk şeker, macun, şerbet gibi çeşitli ikramlar oldu, Karagöz- Hacivat, maskot, orta oyunu ve kukla gösterileri yapıldı.

23 NİSANLA SAVAŞLAR BİTSİN ÇOCUKLARIN MAĞDURİYETİ GİTSİN”

Başkan Deniz Köken, 23 Nisan etkinliklerine katılanlara hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Dünyada tek çocuk bayramı biliyorsunuz değil mi? Şu anda maalesef dünyada savaşlar var çocuklar mağdur. İnşallah 23 Nisanla o savaşlar bitsin o çocukların mağduriyeti de gitsin, hep birlikte dua edelim.

DAHA BÜYÜK PROGRAMLARDA BİR ARADA OLACAĞIZ”

Pandemi nedeniyle yorgun bir iki yıl geçirdik. Bu süreçte bu törenlerin ve diğer programların çoğunu yapamadık. Her ne kadar araçlarla konvoylar yapsak da çocuklarla buluşamadık. İnşallah pandemisiz nice güzel günlerde daha büyük programlarda bir arada olacağız.

HEPİNİZİN RAMAZAN BAYRAMINI ŞİMDİDEN TEBRİK EDİYORUM”

Aynı zamanda yoğun bir kış geçirdik biliyorsunuz, geçen haftaya kadar da devam ediyordu. Bugün nasip oldu havalarda açtı. 23 Nisanla çocuklarla beraber çiçeklerde açtı. Güzel bir 23 Nisan programı hazırladık, sonra da Ramazan Bayramımız olacak. Hepinizin Ramazan Bayramını da şimdiden tebrik ediyorum.”

GÖKTÜRK’TE COŞKU DOLU 23 NİSAN YÜRÜYÜŞÜ

Akşam saat 17.00’de ise Gökktürk’te bir yürüyüş düzenlendi. İstanbul Caddesi’nde bulunan Göktürk Kültür Merkezi önünde başlayan yürüyüş Göktürk Caddesi’nde bulunan Atatürk büstü önüne kadar sürdü.

Atatürk büstü önüne gelindiğinde ise burada bando konser verdi, çocuklar için Karagöz – Hacivat, maskot, orta oyunu, kukla gösterisi yapıldı. Ayrıca yine burada kurulan ‘Toka ve Yaka Rozet Atölyesi’ nde çocuklar atölye çalışmalarına katıldılar.

ALİBEYKÖY’DE BANDO YÜRÜYÜŞÜ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında son olarak akşam saat 22.00’de ise Alibeyköy’de Bando Yürüyüşü düzenlendi. Yoğun bir katılımla gerçekleşen yürüyüş Alibeyköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünden başladı, Osmanlı Park Ramazan Çarşısı’nda son buldu. Yürüyüşün sonunda bando Ramazan Çarşısı’nda konser verdi..

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız