Eyüpsultanlı mobil uygulaması ödül töreninde Karadeniz rüzgârı

Eyüpsultan Belediyesi'nin Eyüpsultan’da yaşayan gençler için hayata geçirdiği uygulama Eyüpsultanlı uygulamasının Ocak ayı kazananları muhteşem bir Karadeniz Gecesiyle ödüllerini aldı.

Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen programda Eyüpsultanlı mobil uygulamasının market bölümünde 26 yaş ve üzeri kullanıcıların yıldız biriktirerek aldıkları hediyeler ve ocak ayı ödülleri takdim edildi.

EYÜPSULTAN’DA KARADENİZ RÜZGÂRI

Ödül töreni için düzenlenen Karadeniz Gecesi’nde “Lazca Mahsup” şarkısıyla dikkatleri üzerine çeken, Karadeniz müziğinin sevilen seslerinden Şafak Uyanık ve ekibi şarkılarıyla katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı. Gençler Uyanık’ın birbirinden hareketli şarkılarıyla eğlendi.

UYGULAMAYI 60 BİN KİŞİ KULLANIYOR

Dereceye girenlere ödüllerini takdim eden Başkan Deniz Köken, uygulamaya gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Çok büyük bir coşku var. Demek ki Eyüpsultanlı mobil uygulamasının her etkinliğine farklı bir yöreyi getirmemiz gerekiyor. Son 5 yılda Eyüpsultanlı uygulaması ile sizler de işin içine girmiş oldunuz. Bu uygulamayı hayata geçirmemizin sebebi sizlerin yapılanlardan haberdar olmanızı istememiz. Eksiklerimizi, beğendiklerinizi veya beğenmediklerinizi yazarsanız biz de bir yol haritası çizmiş oluruz. Uygulamayı şu anda 60 bin kişi kullanıyor. Gençlerden ciddi görüşler alıyoruz, onların fikirleri bize ışık tutuyor. Yeni dönemde bu uygulamadan gelen teklifleri de değerlendirip, daha güzel bir Eyüpsultan için hep birlikte yeni projeleri hayata geçireceğiz” dedi.

BAŞKAN DENİZ KÖKEN DE GENÇLERLE HORON TEPTİ

Ödül töreni sonrası Başkan Deniz Köken, gençlerin coşkusuna ortak olup onlarla birlikte horon tepip hareketli Karadeniz şarkılarına eşlik etti. Gecede ayrıca katılımcılara çorba ve Eyüpsultan Belediyesi’nin yeni lezzet markası Escoffie ikramları yapıldı.

DERECEYE GİRENLERE MUHTEŞEM ÖDÜLLER

Her ay ilk 100’e girenlere çeşitli ödüllerin verildiği uygulamada bu ay birinci olan Nalan Ekin Sakallı Reeder S23 Pro Max 256 GB, ikinci olan Emir Yiğit Çelik Reeder S23 Pro Max 256 GB, üçüncü olan Esma Elalmış Reeder S19 Max 64 GB ve dördüncü olan Faruk Duman Reeder S19 Max 64 GB kazandı.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız