Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, proje, Spor Salonu ve Etüd Merkezi

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, halkın istek ve görüşleri doğrultusunda çalışması tamamlanan projeleri hayata geçiriyor.

Eğitime verdiği destekle öğrencilerin yanında olmaya devam eden Başkan Deniz Köken, Silahtarağa Mahallesi’nde bulunan Oğuz Canpolat Anadolu Lisesi yanına Spor Salonu ve Etüd Merkezi yaptıracak.

2400 metrekarelik alanda yapılacak kapalı spor salonundan aynı anda 75 öğrenci faydalanabilecek.

Bunun yanı sıra spor salonunun yanına 110 öğrencinin yararlanabileceği etüd merkezi yapılacak. Etüd merkezinde kütüphane ve kafe de yer alacak.

Eyüpsultan Belediyesi Etüd Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan projeyle okulun ve bölgenin ihtiyacını karşılamak için yaptırılacak spor salonunda basketbol, aletli jimnastik yanı sıra zumba, yoga ve pilates eğitimleri de verilecek.

Spor salonundan bölgedeki vatandaşlar da yararlanabilecek.