Regaip Kandili'nde Eyüpsultan Camii doldu taştı

Üç ayların başlangıcı olan ve rahmet gecesi olarak kabul edilen Regaip Kandili’nde Eyüpsultan’da dualarla idrak edildi. Birçok vatandaş namazlarını Eyüp Sultan Camii’nde kılarken cami avlusu doldu taştı.

Regaip Kandili’ni Eyüpsultan’ın manevi atmosferinde idrak etmek için dünyanın dört bir yanından gelen vatandaşlar Eyüp Sultan Camii’nde namaz kıldı. Kandil için Eyüpsultan’a akın eden vatandaşların çoğu, namaz sonrası Eyüp Sultan Türbesi’nde dua etti.

ETLİ PİLAV VE LOKMA İKRAMI

Öte yandan Eyüpsultan Belediyesi, Regaip Kandili dolayısıyla Eyüp Sultan Camii Meydanı ile ilçenin farklı noktalarında vatandaşlara ikramlarda bulundu.

Akşam namazı sonrası Eyüp Sultan Meydanı’nda vatandaşlara etli pilav ve lokma ikram edildi. Ayrıca Yeşilpınar Pınar Camii, Alibeyköy Merkez Camii, Karadolap Nine Hatun Camii, Çırçır Yeşiltepe Camii, Güzeltepe Camii ve Emniyettepe Camii’nde de lokma ikramları yapıldı.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, bu noktaları ziyaret ederek vatandaşlara pilav ve lokma ikram ederek kandillerini kutladı.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız