Yeşilpınar'da Saçak Parsellerle İlgili Bilgilendirme Toplantısı

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in girişimleriyle, saçak parseller olarak adlandırılan Akşemsettin, Çırçır, Yeşilpınar ve Karadolap mahallelerinde bulunan, 6 bin 500 konutu ve yaklaşık 30 bin kişiyi ilgilendiren yılların sorunu tarihe karışıyor.

Başkan Deniz Köken, konu ile ilgili vatandaşlarla bir araya gelerek bilgilendirme toplantıları düzenliyor. Toplantılarda konunun detaylarını vatandaşlarla paylaşan Başkan Deniz Köken, mahalle sakinlerinin de sorularına yanıtlar veriyor.

Başkan Deniz Köken, ekibiyle birlikte Yeşilpınar’da saçak parsellerle ilgili uygulama imar plan notu değişikliği konusunda bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Yeşilpınar Şehremini Sitesi’nde düzenlenen toplantıya çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Deniz Köken, burada yaptığı konuşmada çalışmaların nasıl sürdürüleceğini ve mahalle sakinlerinin yapması gerekenleri anlattı.

Başkan Deniz Köken özellikle, çalışmaların bir an evvel başlaması için, sitelerin kendi aralarında temsilci yönetimler kurarak belediyenin ilgili birimiyle temasa geçmelerinin önemini belirtti.

Görseller eşliğinde yapılan sunumun ardından ise Başkan Deniz Köken vatandaşların sorularını yanıtladı.