Belediye Meclisinin 09.06.2022 tarihinde yapılan 8. seçim dönemi 4. toplantı dönemi Haziran ayı Meclis toplantısı 2. birleşiminin Komisyondan gelen raporlar bölümünde; Hukuk+Plan Bütçe Ortak Komisyonunun 08.06.2022 tarih ve 44 sayılı raporu Başkanlık Divanı tarafından Meclise hitaben okundu.

HUKUK+PLAN BÜTÇE ORTAK KOMİSYON RAPORU

RAPOR NO : 44

RAPOR TARİHİ : 08.06.2022

İLGİ : İşletme Müdürlüğünün 30.05.2022 tarih ve 71083 sayılı yazısı

KOMİSYON İNCELEMESİ

İşletme Müdürlüğünün yazısında; “Belediyemiz mülkiyetinde veya kullanımında bulunan Otopark, Kültür Merkezleri, Spor Salonları, Yüzme Havuzları, Sosyal Tesisler, Kültür Merkezleri Salonları, Düğün ve Nikah Salonları ve benzeri tesislerin Belediyemiz eliyle işletilmesi amacıyla 5393 sayılı Belediye Kanununun 71. maddesine istinaden "Eyüpsultan Belediyesi Sosyal Tesis ve Otopark İşletmesi" adı altında Bütçe İçi İşletme kurulması hususunda yazımızın Belediye Meclisine havalesini arz ederim. ” denilmektedir.

KOMİSYON GÖRÜŞÜ

Komisyonumuz yapmış olduğu incelemeler neticesinde; 5393 sayılı Belediye Kanununun 71. Maddesine göre belediyemiz mülkiyetinde veya kullanımında bulunan Otopark, Kültür Merkezleri, Spor Salonları, Yüzme Havuzları, Sosyal Tesisler, Kültür Merkezleri Salonları, Düğün ve Nikah Salonları ve benzeri tesislerin belediyemiz eliyle işletilmesi amacıyla "Eyüpsultan Belediyesi Sosyal Tesis ve Otopark İşletmesi" adı altında Bütçe İçi İşletme kurulması komisyonumuzca uygun görülmüş olup,

Takdiri meclise arz olunur.

KARAR :

Hukuk+Plan Bütçe Ortak Komisyonunun 08.06.2022 tarih ve 44 sayılı raporu oylamaya sunuldu. Yapılan oylama neticesinde oybirliği ile kabul edildi.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız