Eyüpsultan Belediyesi'nden trafikte kalanlara iftariyelik ikramı

Eyüpsultan'ın dört bir yanında Ramazan ayının bereketi yaşanıyor. Eyüpsultan Belediyesi ilçede yaşayan vatandaşlara Ramazan ayı boyunca iftariyelik ikramı yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, iftar vaktinde trafikte kalan sürücülere iftariyelik ikramı yaptı.

Eyüpsultan Belediyesi ekipleri Ramazan ayı boyunca iftara yetişemeyen vatandaşlar için iftariyelik ikramına devam ediyor. İftara evlerine yetişemeyecek durumda olan ve trafikte kalan sürücülere, Başkan Deniz Köken ile birlikte seyyar ekipler de iftariyelik ikramında bulundu.

Arabalarıyla trafikte kalmış, otobüs duraklarında kalmış ve iftar saatinde yollarda bulunan vatandaşlar yapılan ikramdan çok memnun olduklarını belirterek Başkan Deniz Köken’e ve ekiplere teşekkür etti.

Ramazan ayı boyunca devam eden ikramlar, ilçede birçok farklı noktada iftara 15 dakika kala başlayıp iftardan 15 dakika sonraya kadar sürüyor.