Eyüpsultan'da çocukların Ramazan coşkusu  

Eyüpsultan’da çocukların Ramazan coşkusu

Çocuklar için de en güzel Ramazan Eyüpsultan’da yaşanıyor. Eyüpsultan Belediyesi’nin etkinlikleriyle ilçede yaşayan tüm çocuklar Ramazan ayını keyifli bir şekilde geçiriyor. Her hafta sonu birden fazla noktada gerçekleştirilen Hacivat – Karagöz, Meddah, kukla gösterileri, masal dinletileri, çocuk tiyatroları ve birbirinden heyecanlı yarışmalarla çocuklar doyasıya eğleniyor.

Eyüpsultan Belediyesi bu Ramazan’da da ilçedeki tüm yaşlılar, gençler ve çocuklara yönelik etkinliklere imza atmaya devam ediyor. İftar sofraları kuruluyor, Kuran tilavetleri yapılıyor, birbirinden değerli konuklar vatandaşlarla buluşuyor. Bunların yanında çocuklar için de çeşitli eğlenceli ve eğitici etkinlikler gerçekleştirilmeye devam ediyor.

SÜRPRİZ HEDİYELER DAĞITILIYOR

Çocuklar Eyüpsultan’da Ramazan ayını dolu dolu yaşarken anne babaları da onlarla birlikte eğleniyor. Sürpriz hediyelerin dağıtıldığı bu programlara Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken de katılarak, çocukların mutluluğuna ortak oluyor.

HER HAFTA SONU BİRBİRİNDEN RENKLİ ETKİNLİKLER

Çocuk etkinlikleri her hafta sonu cumartesi ve pazar günleri Alibeyköy Osmanlı Park Ramazan Çadırı ile Zal Mahmut Paşa Külliyesi’nde gerçekleştiriliyor.

Zal Mahmut Paşa Külliyesi’nde düzenlenen çocuk etkinlikleri 14.00 – 16.00, Alibeyköy Osmanlı Park Ramazan çadırında ise 15.00 – 17.00 saatleri arasında yapılıyor.

Etkinliklerde çocuklar Hacivat – Karagöz, Meddah, kukla gösterileri, masal dinletileri, çocuk tiyatroları ve yarışmalarla eğlenerek Ramazan ayının güzelliklerini yaşıyor.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız