2018 Şubat Ayı Meclis Kararları

Belediye Meclisinin 05.02.2018 tarihinde yapılan 7. seçim dönemi 5. toplantı dönemi Şubat ayı Meclis toplantısı 1. birleşiminin Önergeler bölümünde yer alan Meclis Üyeleri Ergün ÇAKIR, Hüseyin SEVİM ve İsmet LAÇİN'in vermiş oldukları yazılı önerge Başkanlık Divanı tarafından Meclise hitaben okundu.

EYÜPSULTAN BELEDİYESİ MECLİSİNE
YAZILI ÖNERGE

“İlçemiz sınırları içerisinde bulunan Kemerburgaz Mahallesi, Işık sokak isminin Karacaova Sokak olarak, Emniyettepe Mahallesi Samanyolu Caddesi isminin Araphan Caddesi olarak değiştirilmesini Yüce Meclise saygıyla arz ederiz.”

KARAR :

Meclis Üyeleri Ergün ÇAKIR, Hüseyin SEVİM ve İsmet LAÇİN'in vermiş oldukları “Kemerburgaz Mahallesi, Işık sokak isminin Karacaova Sokak olarak, Emniyettepe Mahallesi Samanyolu Caddesi isminin Araphan Caddesi olarak değiştirilmesi” yazılı önerge teklif karar olarak oylamaya sunuldu. Yapılan oylama neticesinde oybirliği ile kabul edildi