Belediye Meclisinin 13.04.2019 tarihinde yapılan 8. seçim dönemi 1. toplantı dönemi Nisan ayı Meclis Toplantısının 1. birleşim gündeminin 5. maddesinde yer alan Yazı İşleri Müdürlüğünün 11.04.2019 tarih ve 9019 sayılı yazısı Başkanlık Divanı tarafından Meclise hitaben okundu.

BAŞKANLIK MAKAMINA

“Üyesi bulunduğumuz Marmara Belediyeler Birliği’ ne yeni dönem başlamasından dolayı Birliğe, Belediyemiz Meclisince 1 asil, 1 yedek meclis üyesinin seçilmesi hususunda karar alınmak üzere yazımızın Meclise havalesini arz ederim.”

Bu konuda yapılan izahat ve müzakereler neticesinde;

Yazı İşleri Müdürlüğü’nün 11.04.2019 tarih ve 9019 sayılı yazısına istinaden Marmara Belediyeler Birliğine asil üye olarak Mehmet ER ve Nail BALKAN, yedek üye olarak Metin ÇIRPAN ve İlker ÇOMAK önerildi.

Yapılan gizli oylama neticesinde;

Asil üye olarak Mehmet ER 22 oy, yedek üye olarak Metin ÇIRPAN 22 oy alarak seçilmişlerdir.