Adnan Demircan ile Sohbet Meclisi

Eyüp Belediyesi ve Eyüp Müftülüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü Eyüp Camii Meydanı programına, Prof. Dr. Adnan Demircan konuk oldu. Ramazan etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen programa katılan Adnan Demircan, Peygamber efendimiz hayatı hakkında konuştu.

Eyüp Belediyesi tarafından cami meydanında gerçekleştirilen Sohbet Meclisi adlı programda Prof. Dr. Adnan Demircan, Peygamber efendimizin ahlakından bahsederken, “Onun en büyük özelliği ahlakı idi. Onun ahlakı Kuran ahlakı idi. Allah katından üstünlük takva iledir. Onun takvası, Allah’tan korkusu tüm sahabeden daha fazlaydı. O Müslümanlara ve herkese çok sadık, doğru sözlü idi. Asla karamsar olmadı. O hep ümitli idi’’ diye konuştu. Eyüp Belediyesi ve Eyüp Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen Sohbet Meclisi’nde her gün farklı konularda sohbetler gerçekleştiriliyor. Eyüp Meydanı’na gelen ziyaretçiler Sohbet Meclisi’ni büyük bir ilgi ve dikkat ile takip ediyor.