Alibeyköy Spor Birlik ve Beraberlik Gecesi

Alibeyköy Spor Birlik ve Beraberlik Gecesi düzenlendi.

Geceye Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkınbak, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Alibeyköy Spor Kulübü Başkanı Ali Zengin, STK temsilcileri, Eyüplü mahalle muhtarları ve Alibeyköy Spor taraftarları katıldı.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Alibeyköy Spor’u başarısından dolayı tebrik ederek şunları söyledi:

“Başarılarının devamını bekliyoruz. Alibeyköy Spor Kulübü, 80 yıllık bir kulüp, çok köklü bir kulüp. İlçemizin iki köklü spor kulübünden biri. Ben küçükken Alibeyköy Spor Kulübü’nün maçlarına giderdim. Tabii o zamandan bu zamana oldukça büyük bir gelişme kaydetti takımımız. Kökleri olan, değerleri olan bir kulüp Alibeyköy Spor Kulübü. Alibeyköy’e gelen çocuklarımız, gençlerimiz sadece futbol oynamasınlar, sadece futbol kültürünü alamasınlar istiyoruz. Onların, sporun dışında hayata dair değerleri ve yaklaşımları da oluşsun istiyoruz. Alibeyköy Spor Kompleksi de bir ayrıcalık olsun istiyoruz. Alibeyköy Spor’un kendine has değerleri olsun istiyoruz. Alibeyköy’ümüz birkaç yıl içerisinde çok büyük değişimler yaşayacak, son derece kaliteli bir belde haline gelecek. Bu kaliteli değişen beldeye uygun bir takımımız olacak. Biz tüm branşlarda Alibeyköy Spor’umuzu bir yurt olarak İdman Yurdu olmasını bekliyoruz. Bu anlamda belediyemizin her türlü desteği vereceğini ifade ediyorum.”