Alışveriş Festivali, Metin Şentürk'le Açıldı

Eyüp Feshane’deki 3. Alışveriş Festivali’nin açılışı, renkli görüntülere sahne oldu.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç’la, ünlü sanatçı Metin Şentürk ve İstanbulluların katıldığı festivale hanımlar büyük ilgi gösterdi.

Festival stantlarını gezen protokol ve davetlileri yaptığı esprilerle güldüren Metin Şentürk, başkanlarla birlikte alışveriş de yaptı. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, festivalde belediyenin açtığı stantı da ziyaret ederek görevlilerle ve stanta uğrayan konuklarla sohbet etti.

Başkan Remzi Aydın, tanıtımları yapılan Konya Mevlana’ya hızlı trenle kültür gezisine tüm Eyüplüleri davet etti. Aydın, Beyaz Masa’da geziye kayıtların başladığını ve ilginin çok büyük olduğunu ifade ederek, Eyüplülere kontenjanlar dolmadan acele müracaat etmelerini önerdi.