Amasyalılar Gecesinde İlahiler Mest Etti

Eyüp Belediyesi tarafından Haliç Etkinlik Alanı’nda düzenlenen ve Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın katılımıyla gerçekleşen Amasyalılar gecesinde, semazenler eşliğinde söylenen ilahiler dinleyenleri mest etti.

Haliç Etkinlik Alanı’nda Eyüp Belediyesi tarafından hemşehri dernekleri için düzenlenen programlar devam ediyor. Etkinlik alanında dün akşam da Amasyalılar gecesi düzenlendi. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın da katıldığı gecede sahne alan sanatçılar, birbirinden güzel ilahileri seslendirdiler. Sanatçıların semazenler eşliğinde seslendirdiği ilahiler, alanda bulunanları mest etti. Etkinlikte bir konuşma yapan Başkan Remzi Aydın, Amasyalılara, davete icabet ettikleri ve geceye katıldıkları için teşekkür ederek “Sizlerle beraber her zaman daha güzel işlere imza atacağız” dedi. Bu arada Eyüp Amasyalılar Platformu yetkilileri Başkan Remzi Aydın’a Amasya kirazı hediye ettiler.