Başkan Aydın Eyüp'ü Daha Huzurlu Günlere Taşıyor

Huzur Başkenti Eyüp’ün Belediye Başkanı Remzi Aydın, Halk Günü’nde vatandaşlarla bir araya gelerek onları dinlemeye devam ediyor.

Başkan Remzi Aydın her hafta Çarşamba günleri gerçekleşen Halk Günleri kapsamında kapılarını Eyüplülere açıyor. Vatandaşları makamında ağırlayan Başkan Aydın, her bir vatandaşın sorununu ve talebini ayrı ayrı dinleyerek notlar alıyor. Kendisine iletilen sorun ve taleplerin çözümü için gerekli birimlere talimat veren Başkan Remzi Aydın, yapılan çalışmaların da bizzat takipçisi oluyor. Belediye Başkanı Remzi Aydın, yapılan tüm çalışmaların Eyüp’ün huzuru için olduğunu kaydederek, amacının Eyüplülerin gece huzurla yastığa baş koymalarını, sabah kalktıklarında ise karınlarını nasıl doyuracağı endişesi taşımadan hayatlarını devam ettirmelerini sağlamak olduğunu belirtti.