Başkan Aydın, Karadolap Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Karadolap Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek sohbet etti.

Öz Alibeyköy Spor Kulübü binasında düzenlenen toplantıda Başkan Remzi Aydın Karadolaplılara Eyüp'te gerçekleştirelecek olan projelerden bahsetti. AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç'ın da katıldığı toplantıda Başkan Aydın, Eyüp'ün çok daha iyi bir geleceğe sahip olması adına atılan adımları, hazırlanan çalışmaları ve yarının Eyüp'ünü Karadolaplılara anlattı. Ayrıca Ramazan ayı boyunca Eyüp'te yapılması planlanan etkinliklerden de bahseden Belediye Başkanı Aydın konuşmasının ardından Karadolap sakinlerini dinledi.

Karadolapların taleplerini dinleyen ve sorularını yanıtlayan Başkan Aydın tüm çalışmaların Eyüp'te yaşayanların menfaati adına yapıldığını vurguladı.