Başkan Aydın, Personeli ile Bayramlaştı

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Başkanlık binasında düzenlenen bayramlaşma programında personeli ile bayramlaştı.

Kurban Bayramı nedeniyle Eyüp Belediyesi Başkanlık binası fuaye alanında düzenlenen bayramlaşma törenine Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve belediye çalışanları katıldı.

Başkan Remzi Aydın, personelle tek tek bayramlaşırken, Eyüplülerin mutlu, huzurlu ve güven içerisinde bir bayram geçirmeleri için aralıksız yapılan çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Başkan Aydın yaptığı konuşmada; “Öncelikle Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum. Allah mutlu, huzurlu, sağlıklı bir bayram geçirmemizi nasib etsin. İnşaallah kurbanlarımızı keseceğiz, ibadetimizi yerine getireceğiz. Sizlere teşekkür ediyorum, iyi bayramlar diliyorum.” dedi.