Başkan Aydın Personeliyle İftar Sofrasında Buluştu

Eyüp Belediyesi çalışanları Osmanlı Parkı Sosyal Tesisleri’nde verilen iftar yemeğinde bir araya geldi. Personeliyle iftar sofrasında buluşarak orucunu açan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, yaptığı konuşmada; “Eyüp Belediyesi çalışanları olarak verdiğimiz kaliteli hizmetlerle başarılara imza atacağız. İnşallah güzel hizmetlerle çok dualar alacağız. Hepinizi çok seviyorum.” dedi.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Ramazan ayı boyunca, her gün farklı bir mahallede iftar sofrası kurdurarak, bu sofralarda vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Aydın bu kez de çalışma arkadaşlarıyla iftar sofrasında buluştu. Eyüp Belediyesi çalışanları için düzenlenen 2 bin 300 kişilik iftar yemeğine katılan Başkan Remzi Aydın, personeliyle birlikte orucunu açarak, birlikte dualar etti. Huzur Başkenti Eyüp'ün hizmetkarları, Başkanları Remzi Aydın ile birlikte iftar yapmanın gururunu ve sevincini yaşadı.

Başkan Remzi Aydın iftar sofrasında yaptığı konuşmada, Eyüp Belediyesi'nin her geçen gün gelişerek, büyüdüğünü, daha kaliteli, daha sıcak hizmetler vermeye devam etiğini belirtti. Bunu tüm çalışanlarla birlikte başardıklarının altını çizen ve daha çok şeyler başaracaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Aydın konuşmasını şöyle sürdürdü; “Hepinizi çok seviyorum. Davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Biz personelimizi seviyoruz, personelimiz de bizi seviyor. Göreve geldiğimden beri sizinle 3. kez iftar sofrasında buluşuyoruz. İnşallah hep birlikte daha çok iftarlar yapacağız. Eyüp Belediyesi çalışanları olarak; memurlarıyla, işçileriyle, taşeronlarıyla, odasıcından başkan yardımcısına kadar tüm yol arkadaşlarımızla birlikte, verdiğimiz kaliteli hizmetlerle bir çok başarıya imza atacağız. İnşaallah güzel hizmetlerle çok dualar alacağız. Hepinizi çok seviyorum."