Başkan Aydın Tantavi Okulu'nun Programına Katıldı

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Rami Tantavi İlkokulu ve Ortaokulu’nun Eyüp Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen Yemekli Veli Toplantısı’na katıldı.

Başkan Remzi Aydın, Ak Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Muharrem Baltacı, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç ile birlikte katıldığı toplantıda Rami’yi çok sevdiğini belirterek “Yeni yapılacak Rami Tantavi okulunun projesini biz üstlendik. İnşaallah sizlere kısa süre sonra güzel bir okul kazandıracağız. Ayrıca Rami’ye dünya çapında bir kütüphane ve müze kazandıracağız. Yapılacak yatırımlarla Rami çok daha güzel olacak” şeklinde konuştu. Konuşmasını tamamlayan Başkan Aydın’a, Okul Aile Birliği Başkanı Fikret Büyükkaya bir çiçek takdim etti. Daha sonra ise okul öğrencilerinin hazırladıkları gösteriler izlendi.