Başkan Kendi Mahallesinde Fesleğen Dağıttı

Eyüp Belediyesi’nin fesleğen dağıtım programı bugün Sakarya ve Silahtarağa mahalleleri ile devam etti.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, çocukluğunun geçtiği ve ailesinin oturduğu Silahtarağa ve Sakarya mahallerindeki sokakları tek tek gezerek hem vatandaşlarla sohbet etti hem de onlara fesleğen armağan etti.

Başkan’ı karşılarında gören akrabaları ve komşuları onu sevgiyle kucakladı ve fesleğen için teşekkür etti. Başkan’a çiçek dağıtım programında, Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç da eşlik etti. Başkan apartmanlardan aşağıya uzatılan sepetlere saksıları yerleştirdi ve pencere camlarından uzanan Eyüplülere mis gibi kokan fesleğenleri hediye etti.

Eyüplüler kendilerini ziyaret ederek fesleğen armağan eden Başkan Remzi Aydın’a sevgi tezahüratlarında bulundu.