Başkanımızın Acı Günü…

Başkanımız Remzi Aydın’ın yengesi Gönül Harşit geçirdiği trafik kazası sonrası vefat etti. Harşit’in cenaze namazı Cumartesi günü ikindi namazını müteakip Eyüp Sultan Camii’nde kılınarak toprağa verildi.

Gönül Harşit’in cenaze namazına, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, Eyüp eski belediye başkanı İsmail Kavuncu, Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, siyasiler, Aydın’ın yakınları, Eyüp Belediyesi çalışanları ve Eyüplüler katıldı.

Gönül Harşit, önceki gün Çorum’un Osmancık ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Aynı kazada Başkanımızın annesi Fatma Aydın ve dayısı Ahmet Harşit de hafif yaralanmıştı.

Merhumeye Allah’tan rahmet, Başkanımız Remzi Aydın ve ailesine başsağlığı dileriz.