Belediyemizde “Talep Yönetim Sistemi” Uygulaması

Belediyemiz, “Talep Yönetim Sistemi” ile hem iç hizmeti hem de vatandaşa yaptığı hizmeti daha hızlı ve pratik hale getiriyor.

Bilgi İşlem ile İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’müzün ortak koordinasyonuyla Belediye personeline verilen eğitimde “Talep Yönetim Sistemi”nin kullanımı anlatıldı.

Bilgi teknolojisinin yaygınlaştığı günümüz şartlarında Talep Yönetim Sistemi’ne duyulan ihtiyacın gittikçe artması sonucu kullanılacak olan sistem kurumsallaşmayı daha hızlı hale getirecek.

Belediyemiz içindeki birimler birbirleriyle olan iş talep ve takiplerini Talep Yönetim Sistemi’yle gerçekleştirecekler. Raporlama özelliği de taşıyan bu sistem sayesinde birimler kendi iş gücü performansını da görebilecek. Anlık takip özelliği olan sistem, sürekliliği sağlayarak iş taleplerine hızlı cevap veriyor ve böylece gerçek zamanlı iş gücünü ortaya çıkarıyor.