Centilmenlik Kupalarını Başkan Aydın'a Takdim Ettiler

Zabıta teşkilatının kuruluşunun 189. yıldönümü nedeniyle düzenlenen futbol turnuvasında 4. olan Eyüp Belediyesi Zabıta Müdürlüğü futbol takımı, kazandıkları centilmenlik kupasını Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’a takdim etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Zabıta Daire Başkanlığı tarafından, ilçe belediyelerin Zabıta Müdürlükleri arasında düzenlediği futbol turnuvasına 32 takım katıldı. Eyüp Belediyesi Zabıta Müdürlüğü futbol takımı, turnuvada 32 takım arasında 4. oldu. Ayrıca turnuva boyunca takım oyuncularının gösterdiği centilmence davranışlar nedeniyle de, Eyüp Belediyesi Zabıta Müdürlüğü takımı “Centilmenlik Kupası” almaya layık görüldü. Turnuva 4. olan futbol takımı kupa ve madalyalarıyla birlikte Belediye Başkanı Remzi Aydın’ı makamında ziyaret ettiler.

BAŞKAN AYDIN; “EYÜP SULTAN’A 1.’LİK YAKIŞIR”

Zabıta Müdürlüğü’nden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tüfekçi’nin de bulunduğu ziyaret sırasında takım kaptanı Centilmenlik Kupası’nı Başkan Aydın’a takdim etti. Başkan Aydın da takım oyuncularını tek tek tebrik ederek, Eyüp’e, Eyüp Sultan’a 1.’lik yakışır. Bir sonraki yıl 1.’liği kimseye kaptırmayarak şampiyon olacağımıza inanıyorum” dedi.