Deniz Yıldızı Derneği'nden Teşekkür Plaketi

Deniz Yıldızı Derneği’nin düzenlediği gecede, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Eyüp Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapılan programa Başkan Remzi Aydın eşi Tülay Aydın ile birlikte katıldı. AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan ve Giresun Federasyonu Başkanı Mehmet Kuğu'nun da katıldığı programda ilk olarak bir sinevizyon gösterisi eşliğinde derneğin gerçekleştirdiği faaliyetler sunuldu.

Dernek Başkanı Emine Acar, Eyüp Belediye Başkanı Aydın'a, derneğin, ihtiyaç sahibi aileler ile ilgili yaptığı çalışmalarda göstermiş olduğu ilgi ve katkılarından dolayı bir teşekkür plaketi takdim etti.

Dernek 11 yıldır faaliyet gösteriyor ve hayırseverlerden gelen yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Gecede, derneğin geçtiğimiz bir yıl içerisinde ise 9 ev yaparak bunları da yine ihtiyaç sahiplerine teslim ettiği bildirildi.