ESER'in Bahçesine İlk Fidan Dikildi

Eyüp Belediyesi ve İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) tarafından ortaklaşa yürütülen proje kapsamında inşa edilen Engelliler Sürekli Eğitim ve Rehberlik Merkezi’nin (ESER) bahçesine oluşturulacak leylak bahçesinin ilk fidanı Şeker Hayat’ın özel gençleri tarafından dikildi.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın büyük önem verdiği projeler arasında bulunan, özel gençlere eğitim verme amacıyla inşa edilen ve yakında hizmete girecek olan ESER’in bahçesinde oluşturulacak leylak bahçesinin ilk fidanı dikildi. Şeker Hayat’ın özel gençleri tarafından özenle dikilen fidana can suyu da yine özel gençler tarafından verildi. Fidanın dikimiyle büyük bir coşku yaşayan gençler daha sonra ESER binasını gezerek fotoğraf çektirdiler.