Eyüp Belediyesi İmar Müdürlüğü'nde Devir Teslim Töreni

Eyüp Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü görevine Emine Ataktürk’ün yerine Cihat Kurt atandı. Emine Ataktürk ise bundan böyle Yapı Kontrol Müdürü olarak görev yapacak.

Eyüp Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ndeki görev değişikliği nedeniyle bir devir teslim töreni düzenlendi. Müdürlük görevini Cihat Kurt’a devreden Emine Ataktürk yeni İmar ve Şehircilik Müdürü’ne başarılar diledi. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden Yapı Kontrol Müdürlüğü görevine atanan Emine Ataktürk de işbaşı yaptı. Cihat Kurt da Ataktürk’e yeni görevinin hayırlı olması temennilerinde bulundu.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın Ataktürk’ün önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini belirterek, “Şimdi kendisi belediyemizde Yapı Kontrol Müdürü olarak görev yapacak. Yerine Cihat Kurt arkadaşımız müdür olarak atandı. Her ikisine de görevlerinde başarılar diliyorum. Eyüp Belediyesi’nin misyon ve vizyonu çerçevesinde hizmetlerine devam edecekler” diye konuştu.