Eyüp Kaymakamı Şeker Hayat Atölyesi'nde...

Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek, Belediyenin Şeker Hayat Atölyesi’ni ziyaret ederek eğitim alan gençlerle ve öğretmenlerle sohbet etti.

Şeker Hayat Atölyesi’ni çok beğenen ve yapılan çalışmalar hakkında eğitmenlerden bilgi alan Dölek, “Eyüp Belediyesi’ni böyle güzel bir hizmeti hayata geçirdiği için tebrik ediyorum. Diğer ilçelere de örnek olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kaymakam Abdullah Dölek, Eyüp Belediyesi’nin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Rehabilitasyon Koordinatörlüğü'nün de sürdürüldüğü binada, Sosyal ArGe birimiyle görüş alışverişinde bulundu.

Eyüp Kaymakamı, Şeker Hayat Atölyesi’nin ardından çevredeki dükkanları da dolaşarak esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet etti.

Eyüp Belediyesi Şeker Hayat Atölyesi’nde, Zihinsel engelli gençlerimize istihdam ve rehabilitasyon olanağı sağlanıyor. Atölye'de ev tekstili, hediyelik eşyalar, nikah şekeri yapımı ve bahçıvanlık faaliyetleri sürdürülüyor.