Eyüp Sultan'da Erkan Mutlu Konseri

Eyüp Belediyesi’nin, “Onbir Ayın Sultanı Ramazan” ayına özel hazırladığı programlarda her gün binlerce kişi buluşuyor.

İftarı, Eyyüb El Ensari Hazretleri’nin mukaddes mekanı Eyüp’te yapmak, teraviyi Eyüp Sultan Camii’nde kılmak isteyen binlerce kişi buluşuyor ilçede.

Türkiye’nin dört bir yanından, hatta başka ülkelerden Eyüp Sultan’a gelen misafirler oruçlarını tarihi Cülus Yolu’nda açıyorlar.

Eyüp Belediyesi’nin 12 Temmuz Cumartesi akşamı Eyüp Sultan Camii Meydanı’nda düzenlediği özel program, Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Yusuf Öcalan’ın sunduğu programda, Türk Tasavvuf Müziği’nin modern yorumcusu Erkan Mutlu konser verdi. Mutlu’nun konserini binlerce kişi ilgiyle izledi.

Eyüp Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İrfan Çalışan, Erkan Mutlu’ya çok teşekkür ederek çiçek takdim etti.