Eyüp Zabıtası Mini Golfle Hizmetinizde

Eyüp Zabıtası, Yaşlılar, Hastalar ve Engellileri Eyüp’ten Cami’ye Mini Golf Araçlarıyla Taşıyor…

Eyüp Sultan Camii’ne gelen görme engelliler için Meydan düzenlemesi yapan Eyüp Belediyesi’nin yaşlılar, hastalar ve engelliler için hayata geçirdiği “Mini golfle taşıma” hizmeti büyük ilgi görüyor.

Eyüp’e gelen ancak Meydan’daki Eyüp Sultan Camii’ne yürüme imkanı olmayan yaşlılar, hastalar, engelliler için çalışan Eyüp Belediyesi mini golf araçlarını zabıtalar kullanıyor. Görme engelliler için Meydan’a özel uygulama yaptıran Belediye’nin mini golf arabasıyla yaptığı bu hizmet sadece İstanbul’dan değil Türkiye’nin dört bir yanından, hatta dünyadan Eyüp Sultan Hazretleri’ni ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlerin de ilgi odağı oluyor.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp’e gelen turistlerin ibadetlerini en iyi şekilde gerçekleştirebilmeleri, ilçede mutlu ve huzurlu konaklayabilmeleri için önlemleri aldıklarını ve yeni projelerini hayata geçireceklerini söyledi.