Eyüp Belediyesi'nin Simurg Yaygın Eğitim Programı kapsamında “Coşkumuz Dağları Aşacak” sloganıyla düzenlediği 2016 Kış Kampına bu kez kız öğrenciler uğurlandı.

Bursa Karacaali Gençlik ve Spor Bakanlığı Kamp Alanı’na gidecek olan 132 kız öğrenciyi, Eyüp Belediye Başkan Remzi Aydın belediye binası önünden uğurladı. Başkan Aydın, kampa giden kız öğrencilere de Eyüp Belediyesi tarafından hazırlanan atkı ve bereleri hediye etti.

Hem eğlenceli hem de eğitici zaman geçiriyorlar

Öğrencileri uğurlama sırasında bir konuşma yapan Başkan Aydın, “Geçtiğimiz hafta erkek öğrencilerimizi Bolu’ya göndermiştik. Bu kez de kız öğrencilerimizi Bursa Karacaali’deki Gençlik ve Spor Bakanlığımızın kamp alanına yolcu ediyoruz. Daha önce yaz kampı için çocuklarımızı göndermiştik. Şimdi de kış kampı için gönderiyoruz. Orada hem eğlenceli hem de eğitici zamanlar geçireceklerine inanıyorum. Ayrıca kampta edinecekleri arkadaşlıkları daha sonra da devam ettirecekler, bu da bu etkinliğe ayrı bir güzellik katacak” dedi.