Eyüp'ün Huzuru İçin

Eyüp İlçe Kaymakamlığı, Eyüp Belediyesi ve Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü ortaklaşa “2016 Yılı Huzur Toplantısı” gerçekleştirdi.

Eyüp'ün daha huzurlu ve güvenli olması amacıyla düzenlenen toplantı Eyüp Belediyesi Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.

Toplantıya, Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp ilçe Emniyet Müdürü İsmail Dinçer Öğüt, Eyüp İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sadık Tatar, mahalle muhtarları, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, okul müdürleri, ilçede bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, STK temsilcileri ve Eyüplü vatandaşlar katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Eyüp Belediye Başkanı Aydın, “Hepimiz Eyüp için çalışıyoruz, milletimiz için çalışıyoruz. Bu toplantıda bir anlamda bu çalışmalarımızın bir parçası. Muhtarlarımızla, daire amirlerimizle ve diğer hazirunla değişik vesilelerle bir araya geliyoruz, sürekli iletişim içerisindeyiz. Her yönüyle Eyüp'ü konuşuyoruz.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından ilçenin sorunları ve bu sorunların çözümleri konuşulurken, talep ve öneriler dinlendi.