Giresunlu Belediye Başkanları'ndan Ziyaret

Giresunlu Belediye Başkanları, Eyüp Sultan’ı ziyaret etti.

Giresun Doğankent Belediye Başkanı H.Birol Tekin, Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak, Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Ören Belediye Başkanı Habip Usta, Duruoğlu Belediye Başkanı Murat Kılıçarslan, Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Güce Belediye Başkanı Aytekin Geçgel, Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, Üçtepe Belediye Başkanı Harun Öztürk, Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme, Başkanımız Remzi Aydın’ı ziyaret etti.

Remzi Aydın, Giresunlu hemşehrilerine Eyüp Sultan için gerçekleştirdiği projeleri anlattı. Aydın, ayrıca Eyüp’ün tarihi ve kültürel eserlerini kendisi gezdirdi. Tarihi Cülus Yolu’nda devam eden restorasyon çalışmalarını göstererek bilgi verdi. Başkanımız Remzi Aydın, Giresunlu belediye başkanlarına Belediyemiz Ensar Konağı’nda öğle yemeği verdi.