Hat Sanatına Büyük İlgi

Eyüp Belediyesi Caferpaşa Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki hat sanatı atölyesi vatandaşların ilgi odağı oldu.

On bir ayın sultanı Ramazan’a özel yapılan etkinlikler kapsamında Caferpaşa’da devam eden hat sanatı atölyesi ilçe sakinleri ve çevre ilçelerden gelen vatandaşların beğenisini topluyor. Hat sanatının inceliklerini, yazı tarzlarını ve çeşitli hatların bilgisiyle beraber örneklerinin de yapıldığı atölyede, ilk kez başlayanların kısa sürede yazma aşamasına gelmeleri dikkat çekiyor. Kültür merkezindeki Hat sanatı atölyesi saat 16.00’dan sonra başlayarak, iftarını yapıp gelmek isteyenler için 24: 00’e kadar devam ediyor. İftardan sonra merkezin bahçesinde çayınızı yudumlarken hem atölye çalışmalarını izleyebiliyorsunuz hem de çalışmaya katılım sağlayabiliyorsunuz.