Eyüpsultan Belediyesi, Eyüpsultan Belediyesi Fuaye Salonu, Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, doğum günü

Eyüpsultan Belediyesinde her ay geleneksel olarak belediye personeli için doğum günü kutlama programı düzenleniyor.

Bu ay da Nisan ayı doğumlu personel için bir doğum günü kutlama programı düzenlendi.

Nisan ayı doğumlu 127 personel için düzenlenen program Eyüpsultan Belediyesi Fuaye Salonu'nda gerçekleşti.

BAŞKAN AYDIN PERSONELİ TEBRİK EDEREK HEDİYELERİNİ VERDİ

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, programda personeli tek tek tebrik ederek şunları söyledi;

“Allah hepinize sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. İnşallah uzun yıllar belediyemizde vatandaşlarımıza hizmet etme fırsatı buluruz. Arkadaşlarımız her geçen gün güzel şeyler yapıyorlar, gelişim kaydediyorlar. Çok büyük bir aile olmaya doğru gidiyoruz”

Konuşmanın ardından personelle birlikte pasta kesen Başkan Aydın, özel olarak hazırlanmış, üzerinde her personelin kendi ismi yazılı olan fincan takımlarını hediye etti.

Bu arada Başkan Remzi Aydın, personeliyle birlikte fotoğraf da çektirdi.