Huzur Başkenti Eyüp'te Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

Eyüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle ve sokaklarda sürdürdüğü çalışmalarla Huzur Başkenti'ne hizmet vermeye devam ediyor.

Vatandaşlardan gelen talep ve şikayetleri en kısa sürede çözüme kavuşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Eyüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, dur durak bilmeden çalışıyor. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın özel önem verdiği hizmet çalışmalarından biri olan mahalle sokak ve caddelerdeki bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına Fen İşleri Müdürlüğü yoğun mesai harcıyor. Birçok bölgede granit ve asfalt çalışmaları yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kaldırımlarla beraber çevresindeki bordür ve tretuvarların bakım ve onarımını da yapıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kez Eyüp Merkez Mahallesi Cami Meydanı'nda granit tamiri çalışmasında bulundu. Ekipler özellikle meydandaki granitlerde meydana gelen bozulmaları ve deformasyona uğrayan bölgeleri onardılar.