Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gıda Tarım ve Hayvancılık Daire Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'a, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın danışmanı İsmail Hakkı Turunç, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç ve AK Parti Eyüp İlçe yöneticileri de eşlik etti.

Ziyarette, karşılıklı işbirliği ve koordinasyon çerçevesinde yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Eyüp Belediyesi ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Daire Başkanlığı arasında kırsal kalkınma ekolojik tarım uygulamaları ve sokak hayvanları alanında işbirliğinin arttırılması kararlaştırıldı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Daire Başkanı Bayram Ali Çakıroğlu, Başkan Aydına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek karşılıklı işbirliğinin devam edeceğini söyledi.