İftar Sofrası Kemerburgaz'da Kuruldu

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Belediyesi tarafından Kemerburgaz’da verilen iftar yemeğine katıldı. Başkan Remzi Aydın burada yaptığı konuşmada vatandaşların Ramazan ayını Eyüp’te tüm coşkusuyla ve maneviyat dolu bir şekilde yaşandığını söyledi. Başkan Aydın, Rizeliler Derneği’nin Eyüp’te verdiği iftar yemeğine de katılarak vatandaşları selamladı.

Başkan Aydın dün, Eyüp Belediyesi tarafından Kemerburgaz Kazım Karabekir Caddesi’nde verilen bin 500 kişilik iftar yemeğine katıldı. AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Serkan Haser ve AK parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç’ın da katıldığı iftar yemeğinde konuşma yapan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın şunları söyledi; “Öncelikle iftar davetimize icabet ederek geldiğiniz için teşekkür ederim. Ramazan ayı bu sene Eyüp’te tüm coşkusuyla ve maneviyat dolu bir şekilde yaşanıyor. Bayrama çok az bir zaman kaldı. Allah bizleri daha nice Ramazanlara eriştirsin. Bayramınızı şimdiden kutluyorum” Başkan Remzi Aydın ayrıca Eyüp Rizeliler Derneği’nin Eyüp’te verdiği iftar yemeğine de katıldı. Burada da kısa bir selamlama konuşması yapan Başkan Aydın, “Şimdiden herkesin bayramını kutlarım” dedi.