İkram Edilen Hurmayı Çalışanlarıyla Paylaştı

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İslambey ve Topçular Mahallesi'nde yapılan çalışmaları inceledi.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç ile birlikte İslambey ve Topçular Mahallesi'ni dolaşarak incelemelerde bulundu. Mahallelerde belediye ekipleri tarafından gerçekleştirilen altyapı, asfaltlama çalışmaları ile İSKİ ekiplerinin yaptığı çalışmaları yerinde görerek bilgi aldı.

Başkan Aydın'ın Topçular Mahallesi'ndeki incelemeleri sırasında bir vatandaş, Hac'dan getirdiği hurma ve zemzemden ikram etti. Başkan Aydın, ikram edilen hurmaları, asfaltlama çalışması yapan personelle paylaştı.

İslambey Mahallesi'nde gerçekleştirdiği incelemeleri sırasında ise Başkan Aydın, mahalle sakinleri ve esnafla çay eşliğinde sohbet etti.