Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın Işıklar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek kahvaltı yaptı

Işıklar Mahallesi cami misafirhanesinde düzenlenen kahvaltı programına Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltılı toplantıda Işıklar Mahallesi sakinleri Başkan Aydın'a yapılan çalışmalar ve devam eden hizmetler için teşekkür etti.

Rahatsızlığı nedeniyle kahvaltıya katılamayan vatandaşa ziyaret

Kahvaltıya hastalığı sebebi ile katılamayan Hakkı Patacı'yı ise Başkan Aydın evinde ziyaret etti.

Başkan Remzi Aydın, Işıklar Mahallesi'nde oturan Hakkı Patacı'yı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Hakkı Patacı, Başkan Remzi Aydın’a ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek teşekkür etti.