Kurtuluş Savaşı Kahramanı Gökberk Anıldı

Kurtuluş Savaşı kahramanı General Şükrü Naili Gökberk anıldı. İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluşu sırasında Türk ordusunun başında şehre giren Kurtuluş Savaşı kahramanı General Şükrü Naili Gökberk, Edirnekapı Şehitliği’nde yapılan bir törenle anıldı. Bu Törene, Eyüp Kaymakamı Ali Taşkın Balaban,Başkan Yardımcımız Cemal Memiş, Garnizon Komutanı temsilcisi Piyade Albay Selgen Gençay, Eyüp İlçe Emniyet Müdürü Kenan Şaban Süzgün ve Eyüp Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü katıldı. Tören, Kurtuluş Savaşı kahramanı General Şükrü Naili Gökberk’i anma konuşmalarının yapıldığı programın ardından, Mehmet Akif Ersoy ve Polis Şehitliği’ndeki şehitlerin kabirlerine karanfiller bırakılmasıyla sona erdi.