Mali Hizmetler Müdürlüğü'nde Yoğun Tempo

Vatandaşa limonata ikramı yapılıyor

Nisan ayının son günlerinde Eyüp Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü personeli yoğun bir tempoda hizmet vermeye devam ediyor.

Belediye gelirlerinin tahsilinde, işlemleri vatandaş lehine kolaylaştırıcı uygulamalar geliştirmek ve yürürlüğe koymaktan, farklı konulardaki tahsilatlara ve gelir ve gider dengesini bütçe hedefleri ve performans programı çerçevesinde sürekli takip ederek, yıl içerisinde yaşanabilecek olası mali krizleri önceden kestirmek ve gerekli tedbirlerin alınmasını sağlamaya kadar pek çok konuda faaliyet gösteren Mali Hizmetler Müdürlüğü personeli yoğun bir tempoda Eyüplülere hizmet vermeyi sürdürüyor. Eyüp Belediyesi’nin yeni uygulamaya koyduğu otomasyon sistemi ile 22 Nisan tarihinden itibaren Taşınma Servisi’nin de işleme başladığını belirten Mali Hizmetler Müdürü Medine Gürsoy, 6552 sayılı kanunun 3. taksit ödemesinin son günleri olduğunu belirterek, “Yoğun bir hafta geçiriyoruz. Yeni sistemimizle vatandaşımıza daha kaliteli ve hızlı hizmet vereceğiz. Sayın Başkanımızın da talimatları doğrultusunda yaptığımız çalışmalarda vatandaş memnuniyetini ön planda tutuyoruz ve tutmaya da devam edeceğiz” dedi. Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne işlem ve ödemeler için gelen vatandaşlara ayrıca limonata ve diğer soğuk içecekler de ikram edilirken, bu yeni uygulama Eyüplüler tarafından takdirle karşılandı.