Milletvekilleri Eyüp Sultan'da Buluştu

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ve AK Parti İstanbul Milletvekili adayları Eyüp Sultan Camii’nde sabah namazı kıldılar, dua ettiler.

Başkan Aydın, AK Parti İstanbul İl Başkanı Temurci, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç ile AK Parti İstanbul Milletvekili adayları Cuma sabahı, Mekke, Medine ve Kudüs'ten sonra İslam aleminin en önemli 4. merkezi olarak kabul edilen Eyüp Sultan'da buluştular. Başkanı Aydın, İl Başkanı Temurci, İlçe Başkanı Aykaç ve Milletvekili adayları hep birlikte Eyüp Sultan Camii’nde sabah namazı kıldılar. Namazın ardından ise cami avlusuna çıkarak, camide geleneksel olarak sabah namazı sonrası yapılan duaya iştirak ettiler. Avluda toplanan cemaatle birlikte eller semaya açılarak Ümmet-i Muhammedin sağlığı, huzuru, vatanın dirliği, birliği için dualar edildi. Cami avlusundan duaya eşlik eden müminlerin amin sesleri yükseldi. Şehitlerimiz için de edilen dualardan sonra yine hep birlikte Eyüp El Ensari Hazretleri’nin türbesi ziyaret edildi. Ziyaret çıkışı ise Eyüp Belediyesi tarafından sabah namazı sonrası Eyüp Sultan Meydanı’nda vatandaşlara ikram edilen sıcak çorbadan içildi.