Minikler Başkan Aydın'ı Bırakmak İstemedi

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Özel Asiye Koca Demir Göktürk Anaokulu minik öğrencileri sınıflarında ziyaret etti. Başkan Aydın’la oyunlar oynayan minik öğrenciler, başkanı bırakmak istemedi

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Özel Asiye Koca Demir Göktürk Anaokulu"na sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Aydın’ı karşılarında gören anaokulu öğrencileri, büyük bir sevinç yaşadı. Çocuklarla aynı sıraya oturup onlarla oyunlar oynayan Aydın, miniklerle sıcak bir diyalog kurdu. Çocukları çok sevdiğini söyleyen Aydın “Onların özgüvenle yetişmesi için okul öncesi eğitim çok önemli. Fırsat buldukça onları ziyaret ediyorum, çünkü onlarla biraraya gelmekten çok mutlu oluyorum. Oyunlar oynuyoruz, şakalaşıyoruz, günlük stresim burada sıfırlanıyor” dedi.

Anaokulu öğretmenlerinden bilgi alan Aydın, " Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların en iyi şekilde eğitim almaları için belediye olarak tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Her konuda öğretmenlere ve öğrencilerimize destek veriyoruz vermeye de devam edeceğiz dedi.

Minik anaokulu öğrencileri, ziyaretin ardından ayrılmak isteyen Başkan Aydın’I bırakmak istemedi. Başkan Aydın’a sarılan öğrenciler, “Sizi çok seviyoruz” dediler