Mümine Teyze'den Başkan Remzi Aydın'a Teşekkür Böreği

Başkan Remzi Aydın’ın özel olarak hayata geçirdiği proje olan Kültür Gezileri ’ne geri dönüşler olumlu yönde devam ediyor.

Konya, Bursa, Çanakkale ve Edirne’ye yapılan gezilerden geriye dönüşler olumlu yönde gerçekleşiyor. Konya Vuslat Gezisine katılan Mümine Başaran, Başkan Remzi Aydın’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Eyüp ilçe sakinlerine tanınan bu tür güzel ve anlamlı çalışmalardan dolayı gezilerin mimarı olan Remzi Aydın’a teşekkür eden Mümine Teyze evde yaptığı iki tepsi su böreğini de getirip kendi elleriyle Aydın’a sıcak börek yedirirdi ve çalışmalarında başarılar diledi. Gezi sırasında görevli personelin gösterdiği ilgi ve alakanın çok hoşuna gittiğini söyleyen Mümine Teyze Belediye Personelini çocukları gibi gördüğünü söyledi. Mümine Teyze öğle arasında Basın Yayın ve Halkla İlişkiler birimine bağlı Beyaz Masa çalışanlarını da unutmadığını söyleyerek onlara getirdiği börekten ikram etti.