Nihat Hatipoğlu'ndan Eyüp Sultan'da Sohbet

Eyüp Belediyesi’nin, “Onbir Ayın Sultanı Ramazan” ayına özel hazırladığı programlarda her gün binlerce kişi buluşuyor.

İftarı, Eyyüb El Ensari Hazretleri’nin mukaddes mekanı Eyüp’te yapmak, teraviyi Eyüp Sultan Camii’nde kılmak isteyen binlerce kişi buluşuyor ilçede.

Türkiye’nin dört bir yanından, hatta başka ülkelerden Eyüp Sultan’a gelen misafirler oruçlarını tarihi Cülus Yolu’nda açıyorlar.

Eyüp Belediyesi’nin 4 Temmuz Cuma akşamı Eyüp Sultan Camii Meydanı’nda düzenlediği özel programda, ünlü İslam Alimi, Profesör Nihat Hatipoğlu sohbetiyle Eyüp Sultan’a gelen misafirlerle buluştu. Hatipoğlu’nu büyük bir ilgiyle dinleyen sevgi tezahüratlarında bulunan binlerce kişi Hatipoğlu’nu dinledikten sonra sahura kadar Eyüp Sultan’da dualar ederek ibadetlerini gerçekleştirdi.

Eyüp Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İrfan Çalışan, Nihat Hatipoğlu’na teşekkür ederek çiçek takdim etti.