Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, okul şenlikleri, 23 Nisan, Eyüpsultan Belediyesi

Eyüpsultan Belediyesi tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen okul şenlikleri öğrencilere ömür boyu unutamayacakları eğlenceli anlar yaşatıyor.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın da şenliklere katılarak öğrencilerin eğlencesine ortak oluyor.

Şenlikler bu yıl da ilçedeki ilk ve ortaokullarda tüm coşkusuyla devam ediyor.

Başkan Remzi Aydın, Silahtarağa İlk ve Ortaokulu'nda düzenlenen şenlikte minik öğrencilerle bir araya geldi.

Başkan Aydın etkinlikte minik öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek imza dağıttı.

Öğrenciler okulun bahçesine kurulan oyun alanlarında gönüllerince oynayarak keyifli bir gün geçirdi.

Ders stresinden uzak eğlenen öğrencilere pamuk şeker ve patlamış mısır ikram edildi.

EN GÜZEL 23 NİSAN KUTLAMASI”

Başkan Aydın şenlikle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Her sene olduğu gibi bu sene de Eyüpsultan Belediyesinin bir geleneği gerçekleştiriyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sadece resmi dört duvar arasında değil gerçekten çocuklarımızın eğleneceği, onların bayramı idrak edeceği bir nitelikle kutluyoruz. Her gün ilk ve ortaokullarımızın bahçesinde oyun alanları kuruyoruz, pamuk şeker, patlamış mısır veriyoruz.

Müzikler eşliğinde oyunlar oynatıyoruz. Fotoğraflar çekiyoruz, imza dağıtıyoruz. Çocuklarımız gün boyu gönüllerince eğleniyorlar. Bu bayramı niçin kutladıklarını biliyorlar. Daha kalıcı izler oluşuyor. Çocukların gerçekten arzu ettiği etkinlik olduğunu olduğunu biliyoruz.

Gerek öğretmenler, gerek veliler bu günü sabırsızlıkla beklediklerini ifade ediyorlar. Öğrencilerimizi ders stresinden uzaklaştırarak dinlendiriyoruz, eğlendiriyoruz. Çok kalıcı çok güzel bir çalışma”