Ömer Döngeloğlu'ndan Eyüp Sultan'da Sohbet

Eyüp Sultan Meydanı her yıl olduğu gibi bu sene de Ramazan’da sadece İstanbul’dan değil, yurdun dört bir yanından, tüm dünyadan misafirleri konuk ediyor. Eyüp’e gelenler, Eyüp Belediyesi’nin Tarihi Cülus Yolu’nda verdiği Açıkhava iftarına katılıyor, teravih namazının ardından ise Meydan’da kurulan özel sahnede organize edilen programları izliyorlar.

Eyüp Belediyesi’nin 1 Temmuz Salı akşamı Eyüp Sultan Meydanı’ndaki programına İslam tarihi ve Siyer-i Nebi üzerine yıllarca araştırma, inceleme, gezilerde bulunan Ömer Döngeloğlu konuk oldu.

Döngeloğlu, programında “Ramazan, oruç, Hz. Peygamber’i, onun ashabını, Allah’a adanmış hayatları” anlattı.

Eyüp Belediyesi’nin Meydan Etkinlikleri’nde bugün (2 Temmuz Çarşamba) Eyüp Müftüsü Dr. Muammer Ayan, sohbetiyle Eyüplülerle buluşacak.