Önce Açılış Sonra Esnaf Ziyareti

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın Aliböyköy’de bir kuyumcu dükkanının açılışını yaptıktan sonra esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Alibeyköy ve Çırçır’da gerçekleşen esnaf ziyaretlerine AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç ile AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekilleri Fatma Benli ve Ahmet Baha Öğütken de katıldı.

Başkan Remzi Aydın, Alibeyköy’de bulunan Elif Kuyumculuk’un açılışını gerçekleştirdi. Kurdele keserek gerçekleştirdiği açılışta dükkan sahiplerine bol ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Aydın, açılışın ardından Alibeyköy ve Çırçır’da esnafı ziyaret etti. Ziyaretler sırasında Başkan Aydın yolda karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet ederek Eyüp’te yapılan çalışmaları ve Eyüp için hazırlanan projeleri anlattı.