Otizmin Farkındalığı İçin Elele

Eyüp Belediyesi “Dünya Otizm Farkındalık Ayı”nda “Otizmin Farkındalığı İçin El Ele” adıyla bir etkinlik gerçekleştirdi.

Birleşmiş Milletler tarafından Nisan ayının Dünya Otizm Farkındalık Ayı seçilmesiyle Kemerburgaz Kadınlar Kahvesin’de bir etkinlik gerçekleştiren Eyüp Belediyesi , “Otizmin Farkındayız Onların Yanındayız” dedi. Eyüp Belediyesinin İstanbul Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencileri ve Altın Adımlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkeziyle birlikte düzenlediği “Otizmin Farkındalığı İçin El Ele” çalışmasında, 20 otizmli çocuk, Kemerburgaz Kadınlar Kahvesi bahçesine 20 fidan dikti. Gerçekleşen etkinlikte Otizmli çocuklar doğaya 20 fidan daha verdi. Öğrenciler dikilen fidan çalışmasını Eyüp Belediyesi desteği ile kısa film haline getirtip otizmli çocuklara hediye edecekler.